Actions
Share

Overzicht: Onderhanden werk

Klik voor informatie over Menu Administratie Klik voor informatie over Menu Programma Klik voor informatie over Menu Onderhoud Klik voor informatie over Menu Overzicht Klik voor informatie over Menu Extra Klik voor informatie over Menu Venster Klik voor informatie over Menu Help (F1) Klik voor informatie over Inkopen Klik voor informatie over Verkopen Klik voor informatie over Boekhouden Klik voor informatie over Bankieren Klik voor informatie over Klanten Klik voor informatie over Leveranciers Klik voor informatie over Voertuigen Klik voor informatie over Artikelen Klik voor informatie over Help Klik voor informatie over Installatie van Snelstart Klik voor informatie over Online werken Klik voor informatie over SQL Klik voor algemene informatie Klik voor informatie over de laatste versie van SnelStart Classic
Overzicht: Onderhanden werk
Vanaf SnelStart Nota 3 kunt u eenvoudig overzichten maken van alle orders waarvan nog geen factuur is gemaakt. Denk hierbij aan orders die alleen zijn opgeslagen of waar bijvoorbeeld alleen nog maar een pak- of werkbon van is gemaakt. Deze orders moeten wel de status 'In behandeling' of 'Uitgevoerd' hebben.
  • Stap 1 Ga naar menu Overzicht, Verkooporders;
  • Stap 2 Kies de optie 'Onderhanden werk' of 'Onderhandenwerk met afdrukhistorie';
  • Stap 3 Vul de selectiecriteria in;
  • Stap 4 Klik op 'afdrukvoorbeeld', 'Afdrukken' of 'Exporteer';

 Wilt u slechts een selectie afdrukken, dan kunt u bij 'vanaf nummer' en 'tot en met' het eerste en het laatste nummer invoeren dat u wilt afdrukken.

 Tips & Tricks:

  • Vanaf SnelStart InZicht kunt u deze lijst kopiëren en naar eigen wens aanpassen. Dit is mogelijk in menu Programma, daar kiezen voor Lijst/grafiek ontwerpen.;
  • Met de knop 'Exporteer' maakt u eenvoudig een export naar een excel- of CSV-bestand (uitsluitend met SnelStart Plus in uw licentie)
  • De orderstatus kunt u aanpassen vanaf SnelStart Nota 5. In alle andere versies hebben alle orders automatisch de status Uitgevoerd.


Article ID: 1634, Created On: 3/24/2015, Modified: 3/24/2015