Actions
Share

Bankieren - Afschrift Rabobank bevat dubbele regels

Klik voor informatie over Menu Administratie Klik voor informatie over Menu Programma Klik voor informatie over Menu Onderhoud Klik voor informatie over Menu Overzicht Klik voor informatie over Menu Extra Klik voor informatie over Menu Venster Klik voor informatie over Menu Help (F1) Klik voor informatie over Inkopen Klik voor informatie over Verkopen Klik voor informatie over Boekhouden Klik voor informatie over Bankieren Klik voor informatie over Klanten Klik voor informatie over Leveranciers Klik voor informatie over Voertuigen Klik voor informatie over Artikelen Klik voor informatie over Help Klik voor informatie over Installatie van Snelstart Klik voor informatie over Online werken Klik voor informatie over SQL Klik voor algemene informatie Klik voor informatie over de laatste versie van SnelStart Classic
Afschrift Rabobank bevat dubbele regels

Sinds enige tijd gebeurt het bij afschriften die u downloadt bij de Rabobank dat er dubbele regels voor één boeking in het bestand staan. De omschrijvingen van de betreffende regels verschillen echter voldoende om door SnelStart als twee aparte boekingen te worden gezien. Hierdoor wordt de betaling/ontvangst dubbel geboekt in het dagboek van de bank.

 Het veroorzaken van de dubbele regels in het afschrift ligt bij de Rabobank. Hierop heeft SnelStart geen invloed. Dit probleem hebben wij in onderzoek.


Oplossing

Momenteel is voor dit probleem geen oplossing. De enige oplossing die wij kunnen aangeven is het verwijderen van de dubbele boekingen in het dagboek van de bank.


Article ID: 1627, Created On: 7/21/2014, Modified: 7/21/2014