Actions
Share

Gegevens importeren in SnelStart

Klik voor informatie over Menu Administratie Klik voor informatie over Menu Programma Klik voor informatie over Menu Onderhoud Klik voor informatie over Menu Overzicht Klik voor informatie over Menu Extra Klik voor informatie over Menu Venster Klik voor informatie over Menu Help (F1) Klik voor informatie over Inkopen Klik voor informatie over Verkopen Klik voor informatie over Boekhouden Klik voor informatie over Bankieren Klik voor informatie over Klanten Klik voor informatie over Leveranciers Klik voor informatie over Voertuigen Klik voor informatie over Artikelen Klik voor informatie over Help Klik voor informatie over Installatie van Snelstart Klik voor informatie over Online werken Klik voor informatie over SQL Klik voor algemene informatie Klik voor informatie over de laatste versie van SnelStart Classic
Gegevens importeren in SnelStart
Het is met SnelStart mogelijk om gegevens te importeren in uw administratie. Denkt u hierbij aan een relatiebestand (klanten of leveranciers), een artikelbestand, grootboekrekeningen of boekingen die u heeft geëxporteerd vanuit een ander programma. Hiervoor dient u te beschikken over  SnelStart in Balans. Als u boekingen (journaalposten) wilt importeren, dan is het noodzakelijk dat u minimaal beschikt over SnelStart in Balans (of SnelStart Boek 3 in combinatie met SnelStart Plus).

Hieronder vindt u een aantal stappenplannen waarin staat omschreven hoe u verschillende bestanden kunt importeren.

Klik op de link voor meer informatie:

Hieronder treft u 2 voorbeeld bestanden aan, die in SnelStart geïmporteerd kunnen worden:

Tips & Tricks
  • Maak eerst een back up van uw administratie, voordat u bezig gaat met het importeren van gegevens

 Door de omvangrijke mogelijkheden van importeren kunnen wij hierbij telefonisch geen ondersteuning bieden. Wij adviseren u hiervoor contact op te nemen met een SnelStart dealer.

Article ID: 1428, Created On: 9/25/2013, Modified: 7/25/2014